Kategorie

 

Poslední komentáře

..Harry Potter a Tajemná komnata..
Shaunte: abortion pro life essay abortion pro life essay need an essay written for me what is a essay essay writing...
..Harry Potter a Tajemná komnata..
Chau: Аренда автобуса в Москве
..Harry Potter a Tajemná komnata..
Tracey: велотрицикл купить в москве
..Harry Potter a Tajemná komnata..
Veronique: Аренда микроавтобуса в Москве
..Harry Potter a Tajemná komnata..
Tomas: Hello! If you're in need of data scraping services, I'd be happy to assist you. As an expert in this...
..Harry Potter a Tajemná komnata..
QGWX5GSN2CT4P8SWXF www.yahoo.com McCranie: Hi! Please tell me the number of your office, I will come to you tomorrow. QGWX5GSN2CT4P8SWXF www.yahoo.com
..Harry Potter a Relikvie smrti 1. část..
Mounir Ghazali: Maniphique, Emma
..Harry Potter a Tajemná komnata..
Demi Hailes: Добрый день! Осуществляем самые лучшие прогоны, способные "угробить" веб-ресурс ваших конкурентов....

Archív

Archív - Srpen 2011

..Baletní střevíčky..

03.08.2011 14:57 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Ballet Shoes
Žánr: Drama, Rodinný
Rok výroby: 2007
Délka filmu: 90 minut
Režie: Sandra Goldbacher

Příběh začíná adoptováním tří sirotků výstředním paleontologem Gumem, který často cestuje po celém světě, proto adoptované děti zanechá v péči Sylvie a Nany. Nedostatek peněž přinutí Sylvii poskytnout některé pokoje v domě k pronájmu.
Prvním nocležníkem je pan Simpson. Hned se spřátelí s prostřední dívkou Petrovou, která miluje stroje a začne mu pomáhat s jeho autem. Ostatní děti – Pauline a malá Posy – jsou více extrovertní a okamžitě zaujmou další nájemnici – slečnu Theo Dane. Theo je bývalou herečkou a nyní vyučuje u madam Fidolie na umělecké škole a navrhne, aby tam děvčata začala chodit.

Časem je jasné, že Pauline a Posy se výborně hodí na jeviště. Pauline je rozená herečka a Posy ukáže své baletní nadání a madam Fidolie ji vezme pod svá ochranná křídla. Mezitím Petrova dostane pár malých rolí, ale daleko více jí baví pomáhat panu Simpsonovi s jeho autem. Mezi Sylvií a panem Simpsonem vznikne více než přátelský vztah.

Emma Watson, coby Pauline, vystoupila ze stínu Hermiony Grangerové a ukázala, že je opravdu talentovaná. Baječné obsazení zahrnovalo také tradiční herecké favority jako Dame Eileen Atkins, Victoria Wood, Marc Warren and Emilia Fox. Všichni ale byli zastíněni mladými herečkami, které si zahrály tři adoptované sestry.

..Harry Potter a Relikvie smrti 2. část..

03.08.2011 14:34 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Mystery, Rodinný
Rok výroby: 2011
Země: USA, UK
Režie: David Yates

„Harry Potter a Relikvie smrti - část 2“ je posledním dobrodružstvím ságy o Harry Potterovi.

V tomto výpravném finále eskaluje bitva mezi dobrem a zlem do otevřené války čarodějného světa. Nikdy nebylo v sázce tolik jako teď. Nikdo už není v bezpečí. Je to ale Harry Potter, kdo možná bude muset postoupit oběť největší, když se přiblíží rozhodující bitva s Loredem Voldemortem.

..Harry Potter a Relikvie smrti 1. část..

03.08.2011 14:25 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (2)

Originální název: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Mystery
Rok výroby: 2010
Délka filmu: 146 minut
Země: USA, UK
Režie: David Yates

Jelikož Harry (Daniel Radcliffe) bude mít za chvíli 17 let, a tím se stane v kouzelnickém světě dospělým, ztratí se ochrana, kterou mu poskytoval dům Dursleyovi. Fénixův řád sa ho přesto rozhodne přemístit na jiné místo, což se jim s nemalými problémy i podaří. Harry se spolu s Ronem (Rupert Grint) a Hermionou (Emma Watson) rozhodne odejít ze školy, v níž se novým ředitelem stal Snape (Alan Rickman), a pokračovat v hledání viteálů. Lord Voldemort (Ralph Fiennes) však tiež nelení a postupne si podmaňuje celý kouzelnický svět a vytváří policejní stát, v němž člověk už nemůže věřit nikomu. Voldemort pokračuje v tom, co kdysi začal a znovu se začínají pronásledování "humusak", "zrádců krve" a mudlů. Jediný kdo to může zastavit je Harry Potter.

..Harry Potter a Princ dvojí krve..

03.08.2011 14:17 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Harry Potter and the Half-Blood Prince
Žánr: Dobrodružný, Drama, Fantasy, Mystery, Romantický
Rok výroby: 2008
Režie: David Yates

Harrymu a jeho přátelům opět začal nový školní rok, a sním i mnoho dobrodružství. Kouzelnická říše již uznala, že se lord Voldemord vrátil. Harry a Brumbál se vydávají na tajuplná místa. No rozhodně se v tomto školním roce nebude nikdo nudit!!

Povzbuzeni návratem Lorda Voldemorta působí Smrtijedi spoušť jak ve světě mudlů, tak ve světě kouzelníků a Bradavice už dávno nejsou tím bezpečným místem, jakým kdysi bývaly. Harry má podezření, že nebezpečí je přímo v Bradavicích, ale Brumbál se soustředí na přípravu na poslední bitvu, která se rychle blíží. Potřebuje, aby mu Harry pomohl odkrýt důležitý klíč, který vede k rozuzlení Voldemortovy obrany – rozhodující informaci ale zná jen bývalý bradavický profesor Horác Křiklan. Vědom si toho přiměje Brumbál svého starého kolegu, aby se vrátil na své staré místo, a slíbí mu vyšší plat, větší kancelář a navíc možnost učit slavného Harryho Pottera.

Mezitím útočí na studenty ještě úplně jiný nepřítel – teenagerovské hormony. Harryho dlouhodobé přátelství s Ginny Weasleyovou přerůstá v hlubší city, ale v cestě stojí její přítel, Dean Thomas, a to nemluvě o jejím velkém bratru Ronovi. Jenže Ron má svých starostí dost s romantickými pletkami – Lavender Brownová nešetří svou láskou k němu a Hermiona v ústraní žárlí, ale je rozhodnuta neprojevit své city za žádnou cenu. A k tomu všemu ještě čokolády napuštěné nápojem lásky, které skončí ve špatných rukách a všechno naprosto změní.

Romantika všude vzkvétá, ale jeden ze studentů zůstává od toho všeho stranou,
neboť má v hlavě úplně jiné věci. Je rozhodnut vystoupit z davu a zanechat po sobě
stopu, byť temnou. Láska je sice ve vzduchu, ale tragédie se blíží a ani Bradavice už
nikdy nebudou takové, jaké bývaly.

..Harry Potter a Fénixův řád..

03.08.2011 14:11 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Harry Potter and the Order of the Phoenix
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Rok výroby: 2007
Režie: David Yates

Nastává pátý rok v Bradavicích,který je pro Harryho Pottera a jeho přátele Rona a Hermionu ještě temnější než obvykle!Lord Voldemort nabyl zpět svou ztracenou moc a ačkoliv se Harry o jeho návratu snaží kouzelnické společenstvo přesvědčit,moc se mu to nedaří a on se tak ocitne v síťi intrik a pomluv.

Na místo učitele Obrany proti černé magii nastupuje ohavná profesorka Dolores Umbridgeová,která je přivrženkyňí Ministerstva kouzel a veškerými možnými způsoby se snaží zpochybnit návrat lorda Voldemorta a ujmout se nastolení řádu v Bradavicích.Harry proto se svými přáteli založí tajnou organizaci zvanou Brumbálova armáda,kde se hrstku studentů snaží učit opravdovou Obranu proti černé magii,aby je připravil na nečekaný boj.

V Bradavicích se vše začne obracet vzhůru nohama,ale Harry i přesto zakusí taje lásky a svůj první polibek.Brzo se však bude muset utkat s lordem Voldemortem a jeho Smrtijedy,zjístí některá další fakta ze své minulosti a ztratí milovaného člověka.

..Harry Potter a Ohnivý pohár..

03.08.2011 14:07 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Harry Potter and the Goblet of Fire
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Mystery, Rodinný
Rok výroby: 2005
Režie: Mike Newell

Čtvrtý rok Harryho Pottera ve Škole čar a kouzel v Bradavicích bude opět plný překvapení, akce a nebezpečí. Bradavice pořádají Turnaj tří kouzelníků, kde tři vybraní studenti ze tří nejprestižnějších kouzelnických škol budou plnit řadu nebezpečných úkolů. Teprve čtrnáctiletý Harry je překvapivě do soutěže vybrán jako čtvrtý a jelikož je rozhodnutí Ohnivého poháru závazné, soutěžit musí. Všude bují podezřívavost a žárlivost, dokonce i jeho nejbližší začínají věřit, že Harry nějakým trikem pohár přiměl, aby ho vybral. Harry se připravuje na náročné úkoly Turnaje – musí uniknout plameny chrlícímu drakovi, potopit se do hlubin velkého jezera a najít cestu v nebezpečném bludišti. Nic ho ale nedeptá víc než nejděsivější ze všech úkolů – najít partnerku na Vánoční ples. Události naberou neblahý kurz, když přímo na pozemku školy dojde k vraždě. Vyděšený a pronásledovaný sny o Voldemortovi se Harry obrátí na Brumbála. I ctihodný ředitel školy však přiznává, že žádné snadné odpovědi už neexistují. Vítězství je na dosah, když se ale přiblíží k Poháru tří kouzelníků, není všechno tím, čím se být zdá a za okamžik už se Harry střemhlav řítí vstříc nevyhnutelnému setkání se skutečným zlem ...

..Harry Potter a vězeň z Azkabanu..

03.08.2011 09:51 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Rok výroby: 2004
Režie: Alfonso Cuarón

Třináctiletý Harry Potter znovu nerad tráví své další prázdniny u rodiny Dursleyových, letos navíc se zlou tetou Marge. I přes přísný zákaz používání kouzel jí Harry promění v obrovský balón a v noci uteče záchranným autobusem do hospody Děravý kotel. Zde se setká s ministrem kouzel Korneliem Popletalem, který ho překvapivě za jeho provinění nepotrestá. Je to proto, že z vězení v Azkabanu uprchl nebezpečný čaroděj Sirius Black, který podle legend přivedl lorda Voldemorta k Harryho rodičům a je tak zodpovědný za jejich smrt. Nyní Voldemort usiluje také o zabití Harryho. A aby nebyl všem hrůzám konec, hostí Bradavická škola hrozivé azkabanské stráže, zvané mozkomoři. Ti mají za úkol ochraňovatt Harryho a další studenty před černým čarodějem. Střetnutí mezi Harrym a záhadným vězněm Siriusem Blackem se zdá být nevyhnutelné. Harry Potter bude potřebovat veškerou možnou kuráž, kouzla a podporu, aby dokázal odhalit pravdu a vazby na tajemnou minulost …

..Harry Potter a Tajemná komnata..

03.08.2011 09:40 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (21)

Originální název: Harry Potter and The Chamber of Secrets
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Mystery, Rodinný
Rok výroby: 2002
Režie: Chris Columbus

Harry Potter (Daniel Radcliffe) stráví krásný konec prázdnin s rodinou svého nejlepšího přítele Rona Weasleyho (Rupert Grint) a náladu mu nezkazí, ani když se na Příčné ulici seznámí s novým učitelem obrany proti černé magii – samolibým Zlatoslavem Lockhartem (Kenneth Branagh). Spolu s Ronem a Hermionou (Emma Watson) se po prázdninách vrátí do kouzelnické školy v Bradavicích a nemá ani ponětí o tom, že mu hrozí smrtelné nebezpečí. Začínají se tam totiž dít prapodivné věci, při kterých tuhne krev v žilách a nikdo z žáků netuší, že pradávná legenda se stala skutečností. Tajemná komnata se znovu otevřela …

..Harry Potter a Kámen mudrců..

02.08.2011 17:31 - emma.watson154 - ROLE - komentáře (0)

Originální název: Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Žánr: Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Rok výroby: 2001
Režie: Chris Columbus

Harry dostává dopis napsaný zeleným inkoustem, který přinese vzácná sova. Podivuhodný dopis obsahuje pozvání, aby opustil lidský svět a nastoupil jako žák Školy čar a kouzel v Bradavicích. Obr Hagrid pomůže Harrymu Potterovi obstarat kouzelnické pomůcky, které bude potřebovat, a Harry se může vydat na londýnské nádraží King´s Cross, aby našel nástupiště 9 a 3/4 a odcestoval do Bradavic. Ve vlaku se potká s dalšími prvňáky Hermionou a Ronem, kteří se stanou jeho přáteli. Začíná příběh, který si nedokázali představit ani ve svých nejsmělejších snech!

..životopis..

02.08.2011 17:12 - emma.watson154 - ŽIVOTOPIS - komentáře (0)

Povolání: Herečka

Datum narození: 15. 4. 1990 (Paříž)

Výška: 168 cm

Pravé jméno: Emma Charlotte Duerre

Rodiče: Jacqueline Watson a Chris Watson

V jejich 5 letech se rodiče rozvedli Emma se se svým mladším bratrem Alexem přestěhovala do Oxfordshire, kde žijí sesvou matkou. Jelikož Emma do pěti let vyrůstala ve Francii, tak kromě angličtiny mluví plynně francouzsky.

V 7 letech Emma vyhrála svou první cenu ve školní recitační soutěži. Bylo jí právě 9 let, když muž z castingové agentury cestoval po všemožných školách v Anglii a hledal talentované děti pro konkurs do prvního filmu o Harrym, Ronovi a Hemioně. Emma si vzpomíná, že do toho šla (na konkurs) kvůli svým kamarádům a také proto, že si myslela, že by to mohla být zábava... Poté, co producent vybral herce do dvojice Rona a Harryho, byla Emma zavolána do kanceláře produkce spolu s Rupertem Grintem, kde jim oboum bylo sděleno, že vyhráli role Hermiony a Rona.

V deseti letech tedy Emma začala točit svůj první film v roli Hermiony Grangerové ve filmu Harry Potter a Kámen mudrců - první část série filmů o Harrym Potterovi. Celá série byla natočena podle velmi populárních knih J.K.Rowlingové. Rowlingová dosud Emmu nepoznala, zatím si jen povídali po telefonu. I tak ale zjistila, že se Emma skvěle hodí ke ztvárnění její postavy Hermiony Grangerové...

V den, kdy do kin vešel Harry Potter a Kámen mudrců bylo zlomeno již mnoho rekordů a Emmino vystupování ve filmu mělo ohlas po celém světě.

Dodnes Emma pracuje na sérii o Harry Potterovi a nyní ve věku 18 let má velký úspěch s filmy : Harry Potter a Tajemná komnata, Harry Potter a Vězeň z Azkabanu, Harry Potter a Ohnivý Pohár, Harry Potter a Fénixův řád. V těchto dnech se již natáčí 6. díl série o Harrym Potterovi a to Harry Potter a princ dvojí krve. Emma Watson již také podepsala smlouvu s Warner brothers na roli Hermiony v poslední části "potterovské" série - Harry Potter a Relikvie smrti.

V roce 2007 také Emma ztvárnila roli Pauline Fossil v televizní adaptaci románu Heidi Thomas Ballet Shoes.

Ve svém volném čase Emma sportuje (hraje pozemní hokej, házenou...). Zajímá se o umění (chlubí se tím, že má ve filmovém ateliéru tu nejbarevnější a nejlépe zkrášlenou skříňku na oblečení). Mezi její oblíbené aktivity také patří cestování, tanec (street jazz, hip hop, salsa a také klasické tance, které si mohla vyzkoušet i před kamerou u příležitosti plesu v Harry Potter a Ohnivý pohár) a zpěv. Miluje navštěvování přátel. Ráda se baví jako normální teenager, což je také jeden z důvodů, proč Emma tolik působí na lidi po celém světě.

« Předchozí 1 Další »